Розширено сумісність чорнил Everest на лінійку принтерів Epson Expression Premium та Expression Photo

Картриджі №№ 24 і 26 для серій настільних струминних пристроїв Epson Expression Photo і Expression Premium, відповідно, за своєю конструкцією значно відрізняються від своїх попередників, зокрема, великим вихідним отвором. З цієї причини сумісні чорнила, що добре працюють у пристроях з картриджами з вузьким виходом у канали друкуючої головки, погано працюють у даних принтерах — безконтрольно витікають, ставлять плями, формують смугасте зображення. Тому для стабільної роботи в СНПЧ на цих принтерах нами були розроблені специальні чорнила Е26.

Картридж Epson 17

Картридж Epson 17

Проте багато користувачів хотіли б мати можливість друкувати на даних пристроях повноколірним набором пігментних чорнил для отримання водо- і світлостійких документів і фотографій. У нашому випробувальному центрі було проведено тестування чорнил EVEREST у різних режимах друку і простою та підтверджена така можливість. Робота чорнил у СНПЧ стабільна при таких поєднаннях чорнила-принтери:

  1. Чорнило Everest/MBP (або Е26/ВР), Everest/BP/C/M/Y (матовий чорний, чорний, блакитний, пурпуровий, жовтий) - принтери Epson Expression Premium XP-600/605/700/710/800/820 з картриджами №26.
  2. Чорнило Everest/BP/C/M/Y/LC/LM (чорний, блакитний, пурпуровий, жовтий, світло-блакитний, світло-пурпуровий) - принтери Epson Expression Photo XP-55/750/760/850/860 / 950/960 з картриджами №24.

По передачі кольорів на фотопапір спостерігається невеличке відхилення балансу, не критичне для друку любительського фото, але вимагає профілювання для друку чорно-білих фотографій. Послуга віддаленого профілювання надається безкоштовно.

Приклади друку кольорових фото без застосування профілів на МФУ Epson Expression Premium ХР-605, папір WWM матовий 230 г/м2 (ліворуч) і шовковисто-матовий 260 г/м2 (праворуч):

Epson ХР-605 WWM матовая 230   Epson ХР-605 шелковисто-матовая 260

Колірний обхват чорнил Everest досить широкий за забезпечення друку максимально реалістичних фотографій:

Цветовой охват Everest

Світлостійкого, яскравого та водостійкого Вам друку на принтерах серії Epson XP!

Кнопка зв'язку