Кришки з носиками для заправки ємностей-донорів СНПЧ

Виробники струминних друкуючих пристроїв різних брендів випускають все більше обладнання із вбудованою системою неперервної подачі чорнила (СНПЧ). Ємності-донори не завжди зручно заправити безпосередньо з пляшки з сумісним чорнилом. Наприклад, отвори ємностей на МФУ Brother серії DCP-T розташовані дуже близько один до одного і мають невеликий діаметр:

Brother DCP T Series

Для зручності заправки донорів як оригінальних (вбудованих в пристрій), так і сумісних СНПЧ, компанія WWM пропонує спеціальні кришки з носиком.

Новими кришками комплектуються набори чорнил і СНПЧ виробництва WWM. Кришки з носиками також можна придбати окремо. Чорнила WWM надходять у продаж зі стандартною синьою кришкою. Герметичність пакування гарантує контрольне кільце (запобіжна «чека»).

Перед використанням чорнила слід його зняти і накрутити кришку з носиком. Заправка ємності проходить без проливання чорнила.

Бутылка WWM с носиком   Заправка СНПЧ WWM с носиком

Залишки чорнила у пляшці можна зберігати як з фірмовою кришкою, так і залишити з прозорою кришкою з носиком, але слід накрутити захисний ковпачок і пам'ятати про рекомендовані умови зберігання - прохолодне, темне місце.

Тепер друкувати чорнилами WWM стало ще зручніше!

Кнопка зв'язку