Чорнила H71 для плотерів HP Designjet T120/T520 вже у продажу

Друкуючі пристрої HP Designjet T120/T520 популярні саме в сегменті САПР і ГІС, хоча можливий друк і графіки. При цьому треба мати на увазі, що виробником не передбачено зберігання кольорових відбитків в добре освітлених місцях, так як кольорові чорнила НР в картриджах № 11 не мають високої світлостійкості. Результат тестування на світлостійкість у нашій лабораторії на матовому папері у камері з імітацією денного світла (нижня частина відбитка):

Печать разными чернилами на HP Designjet T120

Тому при розробці альтернативного рішення - чорнил Н71 ми не приділяли багато уваги цій характеристиці, у фокусі були функціональні вимоги до чорнил. Чорнила Н71 забезпечують відмінну працездатність і передачу кольорів, близьку до оригінальних чорнил, а також:

  • друк чітких тонких ліній на простому і матовому папері при проектуванні,
  • друк фотографій на носіях з глянсовим, матовим і фактурним покриттям для струминного друку,
  • стабільну роботу в різних режимах використання пристрою - від друку декількох сторінок на місяць до повного завантаження плотера потоками робочих завдань.

Приклади друку оригінальними чорнилами HP (лівий відбиток в парі) та H71 (правий відбиток) на простому папері НР Coated Paper 80 g/m2 (ліва пара) і фотопапері НР Premium Photo Paper 240 g/m2 Glossy (права пара):

HP Designjet T120 ориг   HP Designjet T120 WWM H71

Чорнила з кодом Н71 мають 4 кольори:

Н71/ВР - чорне пігментне,
Н71/С - блакитне водорозчинне,
Н71/М - пурпурове водорозчинне,
Н71/Y - жовте водорозчинне.

Повна сумісність з чорнилами HP дає змогу заправляти H71 в оригінальні картриджі і продовжувати друк без втрати якості. За великих обсягів друку рекомендується встановити СНПЧ на базі оригінальних картриджів або якісних ПЗК.

Кнопка зв'язку