Сумісні чорнила від WWM до нових пристроїв Epson L з системою заправки «Key Lock»

«Фабрика друку Epson» нового покоління відрізняється від своїх попередниць фронтальними, вбудованими у корпус пристрою ємностями для чорнил і вдосконаленою системою заправки «Key Lock». Тепер стало ще легше використовувати сумісні чорнила у пристроях Epson із вбудованою СНПЧ:

  • Після використання чорнила Epson зі стартового комплекту кришку пляшки легко відкрутити і зняти, залити в ту ж пляшку сумісне чорнило, герметично знову закрити і продовжувати використовувати для заправки ємностей, не проливши ні краплі мимо завдяки вбудованим захисним клапанам;

  • Неможливо переплутати кольори при заправці принтера. Тепер горлечко пляшки з чорнилом окремого кольору має свою геометрію, яка збігається з геометрією тільки одного заправного отвору за принципом «замок-ключ».

L4150 bottle   L4150 refilling

Підходять до використання серед чорнил виробництва WWM такі:

1. Спеціальне чорне пігментне чорнило Е26/ВР

E26/BP

та спеціальні чорнила для «фабрик друку» Е64/С, Е64/M, Е64/Y - блакитного, пурпурового та жовтого кольорів,

E64 WWM

2. Універсальні чорнила ELECTRA/B, ELECTRA/C, ELECTRA/M, ELECTRA/Y - як більш економічна альтернатива спеціальному рішенню.

Electra WWM

Приклад тестового відбитка на папері Epson Matte Heavyweight 167 м2/г (ліворуч - чорнило Epson, праворуч - Е26/ВР, Е64/С/M/Y):

L4150 тест ориг   L4150 тест E26BP E64CMY

Чорнила ретельно протестовані у новій лінійці фабрик друку Epson L4150, L4160, L6160, L6170, L6190 і схвалені до використання як якісна сумісна альтернатива чорнилам від виробника пристроїв.

Кнопка зв'язку