Нові універсальні пігментні чорнила EVEREST для друкуючих пристроїв Epson

Чорнила EVEREST — нові пігментні чорнила універсального призначення. Чорнила виходять на заміну пігментним рішенням від WWM попереднього покоління та з успіхом можуть бути використані на:
  • 4-кольорових принтерах серій Stylus C/CX, T/TX, S/SX, Stylus Office B/BX (замість пропонованих раніше пігментних чорнил Е73),
  • 6-кольорових фотопринтерах серій Stylus Photo R/RX, T/TX, P/PX (замість пропонованих раніше пігментних чорнил Е81),
  • 4- та 8/9-кольорових широкоформатних пристроях серій Stylus Photo, Stylus Pro, SureColor (замість пропонованих раніше пігментних Е56).
Нові пігментні чорнила WWM відрізняються від аналогів на ринку стабільністю властивостей при тривалому зберіганні (до 2 років) і відмінною працездатністю при друку як на принтерах початкового рівня, так і на професійних пристроях Epson.

Чорнила EVEREST виготовляються в 9 кольорах та пропонуються до продажу в ємностях по 100 г, окремо та в комплектах.

Корисні поради:
  • Для фотодруку пігментними чорнилами рекомендується використовувати папір з мікропористим або матовим покриттям. Глянцевий папір не підходить для друку пігментними чорнилами, так як пігмент не проникає в пори покриття і не фіксується в ньому (незалежно від виробника чорнил).
  • Для кращого результату скористайтесь виготовленими у нас безкоштовними індивідуальними профілями для Вашої системи друку. Завантажити деякі профілі та замовити потрібні можна тут.

Успішного друку!

Кнопка зв'язку