Використання чорнил WWM у пристроях НР з картриджами №932 і №933 - якісне і вигідне рішення

Оригінальні картриджі НР №932 (чорне чорнило), НР №933 (з чорнилом блакитного, пурпурового, жовтого кольору) є чорнильницями, тобто ємностями для зберігання чорнила і подачі його на друк на вимогу керуючої програми принтера/БФП.

Оригинальные картриджи НР 932 933

Сумісність обменежа кількома пристроями для невеликого офісу чи для дому (сектор ринку SOHO):

HP Officejet 6100 ePrinter
HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One
Широкоформатное МФУ HP OfficeJet 7510
Широкоформатное МФУ HP OfficeJet 7612
Широкоформатный принтер HP Officejet 7110 ePrinter

Незалежно від того, йдеться про набір змінних оригінальних картриджів стандартної чи збільшеної ємності, принцип їх заправки незмінний, різна тільки необхідна кількість чорнила для заправки.

Чорнильниці HP 932/933 містять кольорові пігментні чорнила НР, встановлюються безпосередньо у каретку з друкуючою голівкою, що значно полегшує перехід від використання вартісних пігментних кольорових чорнил на сумісні водорозчинні.

Увага! Стартові картриджі, якими комплектуються нові пристрої, містять удвічі менше чорнил, ніж стандартні, тому слід потурбуватися про витратні матеріали заздалегідь!

Печатающая головка под картриджи НР 932 933    картриджи НР 932 933

Є кілька сумісних рішень від компанії WWM:

  1. Найбільш економний варіант - повний набір водорозчинних універсальних чорнил HELENA.
  2. За необхідності друкувати відповідальні документи пігментним чорнилом краще заправити спеціальні чорнила: Н30/ВР + Н34/С/M/Y.
  3. При великих обсягах друку документів - встановити СНПЧ (код виробу IS.0412) з чорнилами Н35/ ВР/C/M/Y. Використання СНПЧ - найпростіше, зручне і стабільно працююче рішення. Немає потреби кожного разу виймати картриджі для чергової перезаправки, а можна лише доливати чорнила в ємності-донори по мірі їх витрачання.

Установка СНПЧ IS.0412   Установка СНПЧ IS.0412

Усі перераховані чорнила WWM сумісні із залишками оригінальних чорнил у картриджах НР, а також між собою, тому заправляти картриджі НР можна в будь-якому порядку. Детальну ілюстровану інструкцію по заправці можна завантажити тут.

Водорозчинні кольорові чорнила не тільки дешевші, але і мають більш тривалий термін зберігання, їх легше і безпечніше для принтера використовувати, адже вони не містять твердих частинок пігменту, здатних засохнути при тривалому простої і засмітити сопла.

Друк на простому офісному папері для порівняння: (зверху вниз): оригінальні картриджі НР 932/933 з пігментними чорнилами, чорнила WWM HELENA, H35:

Печать WWM H35 картриджи HP 932 933

У порівнянні з оригінальними пігментними чорнилами, несумісними зі звичайним глянсовим покриттям недорогих фотоносіїв, водорозчинна альтернатива від WWM має переваги, оскільки дає змогу з успіхом використовувати прості глянсові носії для фотодруку. Незважаючи на порівняно великий розмір чорнильних крапель, якими друкує дана серія принтерів (7 пл), навіть на звичайному фотопапері друкуються досить якісні фотознімки. Приклад друку чорнилом Н35 на глянсовому папері WWM Glossy 200 г/м2:

HP OJ 7110 WWM H35

Таким чином, з чорнилами від WWM дана серія принтерів/БФП стає ще більш універсальною — додається можливість любительського фотодруку на недорогих носіях.

Кнопка зв'язку