Використання чорнил Н35 у пристроях Hewlett-Packard DeskJet GT 5810/5820 із вбудованою СНПЧ

На ринку з'явилися перші представники серії пристроїв НР із вбудованою СНПЧ — моделі DeskJet GT 5810, GT 5820:

Hewlett-Packard DeskJet GT 5810 box   Hewlett-Packard DeskJet GT 5810

Друкуючі голівки принтерів Hewlett-Packard DeskJet GT 5810/GT 5820 візуально нагадують собою стандартні картриджі НР, в яких верхня кришка доопрацьована для вбудовування в лінію подачі чорнила з ємностей-донорів.

Печатающая головка и чернила HP GT 5810

Друкуючі пристрої комплектуються набором чорнил: чорне пігментне 90 мл, блакитне, пурпурове і жовте по 70 мл. Гарантія на чорнило 6 місяців після відкоркування пляшок. За даними від виробника рекомендований місячний обсяг друку 400-800 стор., максимум до 1000 стор.

Ємності-донори займають додаткове місце з лівого боку корпусу пристрою. Фахівці випробувального центру компанії відзначили добре продуману виробником систему заправки ємностей-донорів з пляшок НР. Ніякі інші пляшки, в тому числі зі спеціальними носиками або лійками, не годяться для заправки.

Система заправки HP GT 5810   Система заправки HP GT 5810

Однак з оригінальної пляшки можна легко знімати кришку, заливати інше, альтернативне оригінальному чорнило і надалі продовжувати використовувати пляшку для заправки донорів. Тому рекомендуємо зберегти оригінальну тару саме для цієї мети.

Система заправки HP GT 5810  Система заправки HP GT 5810

Якщо оригінальна тара відсутня з якоїсь причини, то, на крайній випадок, можна використовувати для заправки шприци з голкою, хоча це довго і незручно, бо чорнило може пінитися при швидкій заправці через тонку голку.

Заправка доноров DeskJet GT 5810 через иглу

Чорнила Н35 (чорне пігментне Н35/ВР і водорозчинні кольорові Н35/С/М/Y) повністю сумісні з оригінальними, тому після витрачання оригінальних чорнил до мінімального рівня в ємностях можна сміливо доливати Н35 - ніяких проблем не передбачається. Момент переходу на друк альтернативним чорнилом в даному випадку взагалі буде непомітним для користувача, бо чорнила Н35 мають добру працездатність і гарну якість друку. Місячний ресурс при використанні чорнила Н35 може бути продовжений у кілька разів, однак при друці фотографій його складно реалізувати, бо швидкість друку фотографій низька, особливо в режимі найкращої якості. Фотографії виходять дуже соковитими, насиченими.

Скановані приклади друку фото на мікропористих носіях (WWM шовковисто-матова 260 г/м2 зліва, сатинова напівглянцева 260 праворуч):

HP DeskJet GT 5810 H35 WWM шелк мат 260   HP DeskJet GT 5810 H35 WWM сатин полугл 260

Документи на простому папері пігментним чорнилом друкуються швидко і якісно. Шкода тільки, що лоток не вміщує великого запасу паперу. Через це принтери можна рекомендувати тільки для дому або невеликого (домашнього) офісу.

Вже не потрібно купувати дорогі оригінальні картриджі НР і витрачати час на їх заправку. Отримайте задоволення від використання даних пристроїв з чорнилом Н35! Тільки доливати і друкувати - легко і просто.

Кнопка зв'язку